Ice Kuvert

Gør indtryk på dine kunder...
 
Få trykt logo og budskab på konvolutten. En konvolut fortæller meget om afsenderen. En konvolut med tryk forstærker budskabet. Konvolutten er ofte det første indtryk, man får af din virksomhed. Til alle vores standardkonvolutter har vi skabeloner, som du kan downloade.
 

Farver
Vi trykker med opgivne standard pantonefarver. Ved tryk i 4-farve CMYK beder vi dig fremsende en farveprøve. Vær opmærksom på, at farverne fremstår forskelligt alt efter papirtype og arten af indertryk på konvolutten. Vær også opmærksom på, at hvis du placerer tryk, hvor der på bagsiden af papiret ligger lim, latex eller falsninger, kan dette give nuanceforskelle i farverne.
Du skal i hele dokumentet anvende samme farvedefinition ­enten rene pantonefarver eller CMYK. Farveillustrationer skal altid defineres i CMYK. Ved blanding alene efter farveprøve samt ved anvendelse af guld- og sølvfarver debiteres et farvetillæg.

Placering af tryk
Ved placering af trykket skal du være opmærksom på, at Post Danmark skal have plads til print af stregkode og flytteoplysninger.
 
Post Danmark anbefaler:
 
• C5 format: Nederst 22,5 mm og 140 mm fra højre i længden er frit for tryk. Afsenderangivelse placeres i øverste venstre hjørne, og den skrives i en linie, så den ikke forveksles med modtageren.
 
• C4 med tværrude "kort side ned": Nederste venstre hjørne er 60 mm frit på kort side og 165 mm i længden er frit for tryk. Afsenderangivelse skal stå i en linie så den ikke kan forveksles med modtager.
 
• C4 "lang side ned": Nederste højre hjørne er 60 mm frit på kort side og 165 mm i længden er frit for tryk. Afsenderangivelse skal stå i en linie så den ikke kan forveksles med modtager.
 

Klap ved poser
Når du placerer tryk på posekonvolutter, skal du huske at definere til hvilken side, klappen skal vende.


Tryk omkring rude
Rudeplaceringen kan svinge lidt. Hvis trykket går helt eller delvist omkring ruden, skal det defineres om trykket skal vise en hvid kant omkring ruden, eller om det skal gå lidt ind på ruden. Vi anbefaler det sidste.

 
Tryk til kant
På 1- og 2-farve tryk kan vi trykke helt ud til kanten på alle 4 sider af konvolutten. Skal der være tryk på hele klappen skal der være 10 til 12 punkt  tekst for at trykket ikke skal flyde sammen. Ved 3- og 4-farve tryk skal vi bruge en 7 mm griberkant langs en af konvoluttens sider, som skal friholdes.

Ophavsret (c) 2019 Ice Kuvert  - OnlineWeb® is copyright 2002-2019 by HP Consulting