Ice KuvertGør indtryk på dine kunder...
Få trykt logo og budskab på konvolutten. En konvolut fortæller meget om afsenderen. En konvolut med tryk forstærker budskabet. Konvolutten er ofte det første indtryk, man får af din virksomhed. Til alle vores standardkonvolutter har vi skabeloner, som du kan downloade eller få tilsendt af os.

Valg af trykmetode kan afhænge af konvolut, størrelse, lukning, materiale, oplag, leveringsdeadline, ønsket udtryk mv. ICE Kuvert har forskellige underleverandører til de forskellige trykmetoder. 

I henhold til handelsbetingelserne: (se mere her)

3.7 Farver:
Vær opmærksom på; at farverne fremstår forskelligt alt efter papirtype, papirets farve og arten af foertryk i konvolutten.
Der trykkes med opgivne pantonefarver efter Pantoneskala Solid Uncoated. Ved blanding efter farveprøve, samt ved anvendelse af 800 og 8000 pantonefarver, fx guld, sølv og neon, debiteres et tillæg. 
En konvolut-offsettrykmaskine har ikke farveklodser og kan derfor ikke måle raster og cmykværdier præcis. Ved 4-farve cmyk anbefaler ICE Kuvert at fremsende farveprøve, der viser det ønskede færdige resultat. Der kan forekomme farveafvigelser på +/- 5%. 

3.8 Raster:
Offsettryk: Ved tryk af raster kan det være nødvendigt med en farveprøve. Raster er prikker af den originale farve. Jo mindre prikkerne er, jo længere afstand er der mellem prikkerne, desto lysere vil farvenuancerne være. Det bedste trykresultat er med rasterfinhed på 54 linier pr. cm. 
Der benyttes primært ubestrøget papir til konvolutter, derfor skal rasterforløbet være mellem 5% og 95%. Dvs. under 5% forsvinder trykket og over 95% lukker trykket.

3.9 Tryk af store flader:
Offsettryk: Der kan forekomme mindre nuanceforskelle og striber i trykket ved tryk af store flader.
Når der trykkes på konvoluttens samlinger, kan de blive synlige i trykket, grundet de flere lag papir. 
Ved offsettryk over 50% samt fulddækkende offsettryk over 50% er ICE Kuvert berettiget til at debitere et tillæg pr. side.

3.10 Tryk til kant:
Offsettryk: ICE Kuvert anbefaler 10 mm hvid kant hele vejen rundt.
Ønskes tryk til kant, skal trykket gå min. 3 mm ud over kanten. Der kan forekomme afsmitning på bagsiden, papirstøv fra kanterne fra klappen som sætter sig i trykket, samt farveændring igennem oplaget.
Ved 3- og 4-farver tryk skal trykmaskinens gribere føre konvolutten igennem, hvorfor der skal være 10 mm kant på en af siderne. Hvilken side afhænger af konvolutformat. 

Klaptryk (offsettryk): Der trykkes med 2 mm kant ved 3- og 4-farver på opretstående klap. OBS formatet kan svinge 1-2 mm, hvorfor der ikke er garanti for, at trykket ligger sig præcis ved klapfalsningen. 1- og 2-farver kan trykkes til kant, da de skubbes igennem uden gribere.
OBS at konvolutten kan rykke sig lidt i maskinen, samt at formatet kan svinge 1-2 mm.
Ved fulddækkende klaptryk med fx hvid adresse, kan farven lukke og teksten forsvinde. ICE Kuvert anbefaler herved en større font.

Digitaltryk: Der trykkes med 3-5 mm kant på konvolut og klap.

ICE Kuvert anbefaler arkproduktion ved 100 % fulddækkende på begge sider og klap, dog afhængig af oplag.

3.11 Rudeplacering kan svinge +/-2 mm, derfor anbefaler ICE Kuvert at holde 2 mm fri kant til ruden.

3.12 Trykplacering må variere +/- 1 mm i forhold til de opgivne mål eller trykpdf fra bestilleren. 

3.13 Digitaltryk: Der kan forekomme presfolder i papiret.

3.14 Der kan forekomme områder på konvolutterne eller emballageprodukterne, som ikke er trykbare.


Mulighed for samtryk og pladeskift:

Samtryk
Bestilling af forskellige konvolutter i samme format og klapplacering, med samme trykdesign og farver. Her tæller vi hele oplaget sammen til en billigere trykpris.

Pladeskift
Bestilling af forskellige konvolutter i samme format og klapplacering, med samme farver og trykplacering - men med forskelligt trykdesign. Her skifter vi kun trykpladen på den del af trykket, som er ændret, og du opnår en billigere trykpris. Du betaler kun for pladeskift.

       
 Samtryk (med og uden rude)      Pladeskift


Trykklar pdf:
Afhængig af trykmetode skal den trykklare pdf leveres som følgende:

Offsettryk: Med skæremærker og med eller uden konvolutskabelon. Ved tryk på klap og/eller nær ruden anbefales, at trykket monteres på skabelon.

Digitaltryk og Folietryk: Uden skæremærker og uden konvolutskabelon. Designet placeret på et ”lærred” som angiver konvoluttens størrelse. Ved tryk på klap og/eller nær ruden anbefales, at trykket også monteres på en konvolutskabelon.

Emballagetryk: Afhænger af emballage. Spørg ICE Kuvert.

 

Ophavsret (c) 2021 Ice Kuvert  - OnlineWeb® is copyright 2002-2021 by HP Consulting