Ice Kuvert

ICE KUVERT VAR PÅ MESSE I ODENSE CONGRESS CENTEREn himmel af konvolutter skabte opmærksomhed 

ICE Kuvert takker alle som besøgte vores stand. Hos forbigående skabte vi en nysgerrighed med vores himmel af konvolutter, som hang ned fra loftet. Mange var overrasket over, at der faktisk findes en verden af konvolutter; aldrig har de set så mange forskellige. Vi gjorde interesserede klogere på de mange muligheder, der er indenfor trykning og produktion af konvolutter og emballage. Dem som ønskede det, fik vores nye produktkatalog, som et værktøj til den næste konvolut- eller emballageordre. Har I endnu ikke fået produktkataloget? Så ring og vi bringer.
     


 

 
             
             


Op til messen blev der sendt nyhedsbreve ud, læs dem her:

Mere end blot en konvolut
Jo der bliver sendt færre breve i dag, men skal konvolutten uddø af det?
Hvorfor pakker man en gave ind? Det giver en overraskelsesværdi, og den bliver beskyttet.
Enhver som modtager en flot og anderledes indpakning, vil blive nysgerrig for indholdet. 
Gå på opdagelse i en ’Verden af konvolutter’ på ICE Kuvert-standen. Her finder du et væld af konvolutprøver; lige fra eksklusive m/u foer, farvede konvolutter m/u struktur, transparente til folieposer til boblekonvolutter. Lad dig blive inspireret til, hvordan du kan skille dig ud.


Optimer udbyttet: Brug konvolutten sammen med det digitale

Er du en af dem, som har svært ved at se fordelene i at benytte konvolutten?
Kom forbi ICE Kuvert-standen. Få fortalt og vist hvorfor du skal bruge konvolutten sammen med det digitale. Bliv inspireret af de mange eksempler på kreative konvolutter, som produceres ned til 250 stk. Du bestemmer designet lige fra format, papirkvalitet, rude, effekter mv. Som trykkeri har du mulighed for selv at trykke arkene. Så sørger ICE Kuvert for resten, til du har en unik konvolut i hånden – garanteret en wow-effekt og høj åbningsrate hos modtageren.


Postkassen er tom – udnyt det
Vil du skille dig ud? Blive husket? Fange dine potentielle og bestående kunders opmærksomhed? 
Så udnyt den lille konkurrence der er i postkassen; og send en konvolut med et værdiskabende indhold. Du bliver overrasket over, hvor mange som kan huske din udsendelse, når du følger op.
Med ICE Kuverts egen serie ’Sirius’ får du en flot hvid og miljøvenlig konvolut til billige penge. Besøg standen og få prøver af hvert format, som inkluderer nyeste skud på stammen: Diamond i 120 gram – hvis du ønsker at udstråle eksklusivitet og sikre uigennemsigtighed. Kom forbi og hør mere om hele ICE Kuverts hvide standard sortiment, som både indeholder kvadratiske og expansionskonvolutter samt konvolutter med svenske ruder.Det første indtryk er det vigtigste

Konvolutten er det første indtryk din modtager får af din virksomhed. Hvorfor ikke gøre den uinteressante hvide konvolut til en seriøs sælger? Kom og besøg ICE Kuvert-standen og hør om dine muligheder for at profilere din virksomhed, og give dine modtagere en wow-oplevelse.
Til konkurrencedygtige priser kan ICE Kuvert digital printe, tiltrykke i offset og flexotrykke fra oplag af 50.000 stk. Lad ICE Kuvert gøre din konvolut klar til at sælge.
Ophavsret (c) 2019 Ice Kuvert  - OnlineWeb® is copyright 2002-2019 by HP Consulting