Ice Kuvert
Om ICE Kuvert

ICE Kuvert blev etableret i 2002, men vores erfaring med produktion og salg af konvolutter går tilbage til 1987. 

Vores klare mål er, at være en fleksibel leverandør, som kan levere en ”verden af konvolutter”, uanset kundernes krav til kvalitet og pris.

Vi betegner os som konvolutsnedkere. Vi kan levere en standard konvolut taget fra hylderne, eller en konvolut som vi producere specielt efter jeres behov, enten i hånden eller på en konvolutmaskine.

ICE Kuvert samarbejder med konvolut- og emballageproducenter over hele verden, som hver især har deres speciale indenfor produktion af konvolutter, emballage samt forædling af produkterne.

ICE Kuvert producerer selv konvolutserien SIRIUS som lagerføres på fabrikken og tiltrykkes i offset op til 4 farver.

Dette betyder, at vi er produktions uafhængige og fleksible. Vi kan derfor finde den maskine, som er bedst egnet til netop jeres opgave, samt vi kan tilbyde jer den optimale pris.

Vi bor i Greve, hvor vi har salg og lager af standard SIRIUS hvide svanemærket konvolutter. 
Her er I velkommen til at afhente jeres varer.

ICE Kuvert er FSC® certificeret: FSC®-C138925, GFA-COC-003142.

Forhandlerloyalitet og samarbejde

ICE Kuvert sælger primært gennem forhandlere i den grafiske branche. Forhandleren tilbydes samhandelsaftale med tilbud om specielle priser og salgsværktøjer til interne og eksterne medarbejdere. 

ICE Kuvert tilbyder at afholde produktseminar, som giver jeres firma detaljeret kendskab til konvolutløsninger indenfor standard og kreative konvolutter samt kuvertering og udsendelser.

Vi tilbyder jer et samarbejde, som tager udgangspunkt i jeres forretning. Vi garanterer samtidig en loyal samarbejdspartner i ICE Kuvert.

Kontakt undertegnede og lad os få en snak om, hvordan jeres firma kan sælge konvolutløsninger til potentielle og nuværende kunder.

Med venlig hilsen
Ib Enemark
Tlf. 22 27 15 27


                   
Ophavsret (c) 2020 Ice Kuvert  - OnlineWeb® is copyright 2002-2020 by HP Consulting